• 5025
    mental olarak toparlanmış takım. 23 aralık 2020 fenerbahçe başakşehir maçında hakem fenere sadece 3 puan hediye etmedi aynı zamanda nefes de aldırdı. erol o maçı kazanmaları sayesinde kaldı. erolun gitmesinin bir önemi olduğundan değil ama o maçın kaybedilmesiyle mental olarak iyice dağılmış bir takım üstüne sezon ortasında gelen yeni bir hocayla toparlamakta daha zorlanırdı ve en azından kısa vadede işler fener için daha sıkıntılı geçerdi. bunun böyle olmaması için çok iyi bir hoca seçimi olması gerekirdi ki muhtemelen sezon ortasında bu mali şartlarda bulmaları da zor olacaktı.

    şimdi halamın da bıyığı olsaydı amcam olurdu diyenler olabilir ama bu kadar fiyaskonun yaşandığı bir maçın etkisinin sadece 3 puan olmadığını anlatmaya çalışıyorum ve bir şey daha eklemek istiyorum sezon başından beri bir tane şanssızlık yaşamadı adamlar ozan, gustavo, serdar, caner gibi en önemli oyuncularının covidi bile öyle bir zamana geldi ki sadece bir maç kaçırdılar. talihsizlik yaşayıp ekstra puan kayıpları olmadı ama ekstra puanlar kazandıkları oldu.

    bizde ise bunun tam tersi oyuncumuzun yüzünde havai fişek patlar, tam forvette performans verirken babel covid olur 10 küsur kilo kaybeder bilmem kaç maç kaçırır, muslera gibi oyuncudan bir devre mahrum kalırız, çekişmeli maçlarda kritik anlarda hep aleyhimize olan ihtimal gerçekleşir yani gerçekten şu ana kadar biz oynadığımız oyununun toplayacağı minimum puanı toplamışken fener maksimuma yakın puan topladı.

    her şeyi şansa bağlamıyorum, özellikle yönetimin yetersizliklerinden fazlasıyla şikayetçiyim ama gerçekten çok talihsiz bir sezon geçiriyoruz ve bu gecen sene de böyleydi şimdi gecen seneki sakatları, covidi falan saymayayım biliyorsunuz zaten.

    umarım şans artık bizim yanımızda olur çünkü ne kadar mevcut koşullarda eldeki malzemeyle takımın oynadığı oyundan şikayetçi olmasam da, ara transfer hepimizi şaşırtarak çok iyi geçmediği sürece benzer şanssızlıklarla ayakta kalmakta zorlanacağımız da bir gerçek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın