• 265
    sezonun ilk 16 maçında 5 ayrı kombinasyonla karşılaştığımız formalardır.

    ali sami yen'de:
    4 x parçalı forma / beyaz short / kırmızı konç
    2 x parçalı forma / kırmızı short / kırmızı konç
    2 x parçalı forma / siyah short / kırmızı konç

    deplasmanda:
    5 x turuncu forma / turuncu short / turuncu konç
    1 x parçalı forma / beyaz short / kırmızı konç
    1 x siyah forma / siyah short / siyah konç
    1 x parçalı forma / kırmızı short / kırmızı konç

    evimizde hep parçalı giymemiz hoş bir durum. önceliğimiz hep beyaz shortlarla sahaya çıkmak, fakat alanyaspor, ankaragücü, hatay ve antalya istanbul'a bembeyaz formalarla geldikleri için biz ilk iki maçta kırmızı short, ardından siyah shortu tercih etmeye başladık.

    deplasmanda ise başakşehir deplasmanında siyah formayla gittik, uğurlu da geldi. fakat geriye kalan parçalı giymediğimiz tüm deplasman maçlarında turuncu forma giydik. ilk başta o da uğurlu gelse de karagümrük ve konya gibi iki tane travmatik hatıra bıraktı. büyük ihtimal haftaya kupada malatya deplasmanında tekrar siyah formayı giyeriz diye düşünüyorum.

    eskiden daha aktif çalışan ve yazan galatasarayformaları blogunda fatih hoca'nın forma işleriyle çok yakından ilgilendiğini okumuştum. tarihimizde füme, turkuaz, mor gibi formaların olmasının fikir babası olduğunu yazıyorlardı. hatta turkuaz rengini çok sevdiğini de okumuştum. 2003'teki turkuaz galatasaray formasının, milli takımımızın fatih terim'le katıldığımız euro 2008 ve euro 2016 turnuvalarında turkuaz formalarla oynaması da bunu tasdikler durumlar.

    parçalıyı da bu sezon çeşitli kombinasyonla giymemizi biraz ona bağlıyorum. 11/12 sezonunda sarı formanın altına kırmızı shortu giymemiz, 12/13'te beyaz'ın altına kırmızı shortu kombin etmemiz gibi hoş durumlar benim gibi forma takıntısı olan bir insanı çok sevindiriyor.

    20/21 sezonundaki beklentilerimden biri de turuncu formamızı siyah shortla görebilmek. tersi pek hoş görünmeyecektir ama zaten siyah detayları olan turuncu formamızın altına siyah shortumuz çok hoş görünecektir diye düşünüyorum. umarım fatih hocanın da aklından geçiyordur ve herhangi bir deplasmanda bunu deneriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın