• 9
    milan benim bu yıl avrupa’da en beğendiğim takımlardan biri. akıllardaki italyan futbolundan ziyade pozitif futbolu belirlemiş haldeler. tabii eksikleri var. ibra’nın eksikliğinde rebic’in de çok formsuz olmasıyla zorlanmaya başlamışken orta sahalarının gol katkısı ve leao’nun takıma kattığı dinamizm sayesinde kazanmaya devam ettiler. hakan 2 maç önce bu sezonki ilk golünü attı ve asistlerine doludizgin devam ediyor. hele bir de theo gerçeği var ki eyvahlar olsun. muazzam bir bek performansı sergiliyor.

    ibra ve saelamakers gibi ilk 11 eksiklerine ek olarak rebic’in covid olması, tonali’nin cezalı duruma düşmesi eldeki kadrodaki hareket özgürlüğünü azaltıyor.

    juventus bu yıl kör topal ilerliyor. hiçbir teknik taktik bilmeden tahmin ediyorum ki sadece futbolculara bağırarak maça gönderen pirlo dolayısıyla oldukça kırılgan bir takım görüntüsü çiziyorlar. onlarda da cuadrado ve sandro covid dolayısıyla yok.

    gönlüm bu maç için milan’ın kazanmasından yana. umuyorum galatasaray ve fatih terim sempatisi duyan hakan çalhanoğlu’nun gol/asist katkısıyla pirlo’nun juventus’unu üzebilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın