resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 1686
    "at sahibine göre kişner" demişler. bizim belhanda-feghouli-falcao-babel gibi "yıldız"(!)larla yapamadıklarımızı sergen, larin-rıdvan-ersin-necip'le yapıyorsa saygıyı hakediyor. maçlarını izliyorsun, o kadar belli ki işin içinde ciddi bir emek, bir zekâ ürünü oyun olduğu.
    dün 5 ocak 2021 konyaspor galatasaray maçını izlerken içim şişti. ya insan hiç mi rakibini tenezzül edip izlemez, hiç mi bir taktik geliştirmez. her maç aynı düzen, aynı taktik(!) pas-pas-pas başka birşey yok.
    daha dünkü çömez sergen hemde şu kadrosuyla bizim imparatora 4 puan fark attıysa baş sebebi işini ciddiye alıp her rakibi analiz etmesi, sonuç odaklı düşünmesi, hiçbir oyuncuda, hiçbir düzende ısrar etmemesi. sürekli yenilik peşinde olup rakibi altedecek çözümler üretmesi. sergen bizde olsa yürümeye mecali olmayan emre akbabayı 90 dakika sahada tutar mı sizce, o belhanda forma yüzü görür mü, kerem gibi bir cevher, hemde bu yoklukta kulübede çürür mü? 2-1 yenikken, hemde 5 değişiklik hakkın varken 65-70 dk. bekler mi?
    sergen, bizim sorunumuzun sadece transfer olmadığını yüzümüze çarpmıştır şu bjk kadrosuna oynayttığı oyunla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın