resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 1679
    yazmayayım yazmayayım diyorum hakikaten balon bir takımın balon hocasıdır. liderler falan geçiniz. beşiktaş'ın yegane stratejisi "ben büyük takımım, haldır huldur hücum ederim"dir. savunma kanadı kalitesizlikten kırılıyor bu takımın. yavaş yavaş 2.yarıya giriyoruz, takımlar daha sert oynamaya başladıklarında hepiniz dökülüşerine şahit olacaksınız. fener'in oyununun bile ayağı yere daha sağlam basıyor.

    bunların liderliğini kesinlikle ciddiyete alamıyorum. alanya ve antep gibi ligin sert takımları zorlanmadan yendi beşiktaş'ı. samimi söylüyorum abartılacak bir oyun oynamıyor takım. hani özgüven patlaması yaşayan tipler olur ya etrafınızda. siz de ciddiye alır bir süre dinlersiniz fakat çok zaman geçmeden görürsünüz altının bomboş biri olduğunu.

    beşiktaş'ı bu ara ciddiye alan yok. anadolu takımları dahil buna. büyük takıma karşı oynar gibi oynamıyorlar. rahat, gevşek duruyorlar. işi biraz sıkı tutan takımlar beşiktaş'ı rahatlıkla etkisiz hale getirir. alanya ve gaziantep'in şampiyonluk şansı bunlardan fazla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın