• 18
    haftalardır olduğu gibi yine beşiktaş'ın rakibinin bu defa penaltı olmasa da bariz hatasından gelen ikramı ile golü bulduğu maç.

    futbol hatalar oyunu olmakla beraber her hafta bir rakip oyuncunun bariz bir şekilde penaltı yaptırmak ya da kırmız kart görmek için müdahalede bulunması ya da olmadık hataları ile bjk çok kolay goller buluyor.

    elimizde ispat yok kimse için bir suçlamada bulunamayız. ancak kalan haftalarda yine benzer olaylar olacak mı merakla bekliyorum. bundan sonra her bjk maçını dikkatle izleyeceğim.

    3 ocak 2021 kayserispor beşiktaş maçında miguel lopes isimli oyuncu 2 defa ortada net bir gol şansı yokken aynı penaltıları yaptırdı. hakemler zaten penaltı çalmak için hazır kıta. maç sonu bjk dostu rıdvan dilmen bile çıldırdı düşünün durumun vahametini.

    hakemler tarafından bu kadar kollanırken her hafta bir rakip oyuncu da çoğu da gereksiz olmak üzere penaltı olsun, kırmızı kart olsun destekte bulunuyor. bu kadar destek sonuncu denizlispor'a kayseripor'a verilse onlar da lider olurdu.

    enteresan işler sergen hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın