resim
Emre Akbaba
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3596
    4-3 kaybettiğimiz 5 ocak 2021 konyaspor galatasaray maçında bize net 2 gol yedirmiş galatasarayın çocuğu lakaplı oyuncumuz.

    gol yedirmeyi de geçtim laubali hareketleri artık bende kumandayı televizyona fırlatma isteği uyandırır oldu, ilk yarı ikisi de gereksiz olmak üzere iki kere rövaşata denemeler falan da bonusu, hayır ben anlamıyorum eskiden hocanın olduğu yerde bunların çeyreğini yapamazdı kimse, şimdi herkeste bir cıvıklık bir boş vermişlik...

    yerlerden yere vurduğumuz belhanda da, yazın ne olur bi' kulüp teklif yapsın da gönderelim diye dualar ettiğimiz babel de, markete bi' koşu gidip gelmeye çalışsa sakatlanacak falcao da bu akbaba'dan daha iyi.
    değil 1m eur, 100k eur'a bile sözleşmesini falan uzatmayalım, zaten kendisi de yanaşmıyormuş indirime yallah alt liglere emre kardeşim, güle güle.

    not: kimse de gelip 2 kere ayağı kırıldı muhabbetini açmasın artık n'olur, bu yaz da benim 55 yaşındaki annemin ayağı kırıldı, yemin ediyorum giydir formayı koy sahaya bundan daha akıllı işler yapar, emre kardeşimin ayağı değil beyni kırılmış bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın