resim
Emre Akbaba
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3588
    sanırım 19 ağustos 2018 galatasaray göztepe maçı kendisinin ilk maçıydı. hani şu onyekuru'nun şık aşırtması ile kazandığımız, bafetimbi gomis'in formamızı giydiği son maç.

    o maça ablamla gitmiştim. kendisi galatasaraylıdır ama futboldan anlamaz, iki story atayım fotoğraf çekineyim diye geldi işte. emre akbaba o maçta oyuna girerken meşhur "emre, emre, emre akbaba. cimbombomun çocuğu emre akbaba" tezahüratı yapıldı tekrar tekrar. ben de katıldım tüm gücümle.

    kendisi oyuna girdikten yaklaşık 10 dakika sonra ablam "hani cimbombomun çocuğuydu niye küfür etmeye başladılar adama?" diye sordu. toplu bir küfür tabi ki yoktu ancak ara ara top ayağına geldiğinde "napıyor bu amk?", "ayağına s.kayım" gibi bireysel küfürler edilmeye başlanmıştı bile etrafımda. hatta ablamla bu duruma çok gülmüştük.

    şimdi düşününce o ileri görüşlü, sabırsız, agresif taraftarların haklı çıktığını görebiliyorum. gerçekten o gün bile emre akbaba'da bir gariplik, bir ofsayt durum vardı ancak herkes sabırlıydı, ya da kimse kendine bile itiraf edemiyordu o ofsayt durumu.

    olan olduktan sonra bunları söylemek kolay demeyin, itiraf edin ilk maçından beri bir gariplik vardı bu oğlanda. ara ara iyi oynadığı maçlar oldu kabul, 2 kez ayağı kırıldı kabul. ancak hiçbiri bu bahsettiğim garipliğin açıklaması değil. kötürüm mü desem, eli ayağına dolaşıyor mu desem, büyük bir sır gibi çözülemez bir gariplik bu. adı konamaz.

    bir zahmet sözleşmesi yenilenmesin, yolu açık olsun. her şeye rağmen hizmetleri için teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın