resim
Emre Akbaba
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3585
    hakkıdır değildir tartışmasına girmeden hele hele performansını hiç katmadan demek gerekir ki aklı hiç burada değil. sözleşme teklifi umduğu gibi gelmemiş sanırım. zaten kendisi arkadaşların dediği gibi çok yüksek almıyor. aslında alıyor ama aldığı kur sabitlenmişti. 9.2 milyon tl alıyor. tabi bu para verdiği performansa göre fazla geliyor herkese. keza emre kılınç 8 milyon küsuratlı alıyor. kendisinin zam istemesi bence çok saçma fakat belki sürede sorun vardır. 2 yıl önermişizdir emre 3 istemiştir 4 istemiştir orasını bilemem. belhanda ile olan tartışması da var. çok duygusal konuşmak istemem ama emre yalnız bile hissedebiliyordur belki.

    her zaman inandığım bir şey vardır ki o da oyuncudan ziyade takımın taktik anlayışıdır. misalen sen forvet arkası 8-9 puan verebilecek oyuncuyu sola çekerek 5-6 alıyorsan burada suç sendedir. tekrar söylüyorum burada emre'nin performansını savunmuyorum. kendisi çok kötü oynuyor ve hiç konsantre değil. ama bu adam alanya'da oynar iken 151 maçta 54 gol atmış 26 asist yapmış. şunu şuan herhangi bir yerli yapsa ve başka takımda olsa örneğin irfan örneğin berat örneğin salih isimleri önemsiz hepimiz bu adamı almak lazım çok iyi galatasaray'ımızda çok iyi işler yapabilir, fatih terim ile bambaşka noktalara gelebilir derdik. ben asla kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

    buradaki sorun bizim sistemimize uymaması. ( bir sistem var mı onu da bilmiyorum. )
    bu adam sadece sahte dokuz denilen alanda etkili. ceza sahasına ne kadar yakınsa o kadar iyi. hızı yok, fiziksel olarak da çok iyi değil ama iyi bir şut, frikik özellikleri var.

    tüm bunlar göz önünde alındığında emre iyi oyuncudur ama bizle olmadı, belki olabilir ama şuana kadar kötü bir performans sergiliyor. ya kabul edecek sözleşmeyi ( ki kendisi bu kadar arkasında duran taraftara ve camiaya bunu borçlu.) ya da takasta kullanmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın