resim
Levent Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 214
    kendisi kimdir neyin nesidir bilmem merak edip öğrenme gereği bile duymadım, duruşundan bakışından teknik kapasitesi olmadığı besbelli. fizyoterapist desen hiç sırıtmaz ama futbolun f'si ile alakası yok fizyoterapist f'si ile alakası var *.

    ileri doldur boşalt yapıyorsun ama donk'u oyundan alıyorsun, 90+6 olmuş küfür eder gibi oyuncu değişikliği yapıyorsun, he bunları fatih terim istiyorsa da yapmayacaksın sen yardımcı olarak oraya çıkıyorsan sorumluluk alacaksın yoksa kukladan farkın kalmaz. biz oraya bir tane maket koyalım o zaten senin yaptığının aynısı yapar.

    yan tarafta ismail kartal kendini parçalarken sen öyle sus pus takıl senden olmaz olmaz. hasan şaş olaydı bari o hiç olmazsa bir tepki bir reaksiyon verirdi, biz onunda ahını aldık hep senin yüzünden.

    edit: kendisinin doktora yapmış olması ve uefa pro lisansa sahip olduğunu biliyoruz. basit bir araştırma ile çıkıyor bu zaten ama bu adamın futbol bilgisi yok apaçık belli bu. he pro lisansa ve doktoraya sahip olan herkes başarılı olsaydı ohoooo . kritere bak sanki şirkete cioalıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın