resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 5368
    2020-2021 sezonunda 10'u ilk 11 olmak üzere çıktığı 16 maçta 10 gol attı. bu 10 golün 4'ü penaltı, 6'sı akan oyun golüydü. süper lig 2020-2021 sezonu gol krallığında 2. sırada. ligde 89.75 dakika başına 1 golü var.

    esas özelliklerini besleyemediğimiz ve güçsüz olduğu birçok konuda ekstra şeyler beklediğimiz bir forvet için bu sayılar bence harika. bence oyuna katılım konusunda da elinden geleni yapıyor. arada bir olsa da oyun içi katkısı veriyor son maçlarda.

    bence değeri bizim düşündüğümüzden çok daha büyük. bu formunu devam ettirirse bu sene 25 golü geçmesi işten bile değil (şu an o civarlarda zaten ortalaması). o yüzden kendisini hem satarak katkı alabiliriz, hem de tutarak. satarsak en az 5-6 milyon euro eder. her takım bizim gibi "forvetim oyun içi katkısı versin" demiyor. sağlı sollu orta yapan takımlarda diagne gol rekorları kırar (kasımpaşa'da kırdı mesela).

    sahip olduğumuz değerleri değersizleştirmekten artık vazgeçmeliyiz. diagne istediğimiz tipte değil ama gayet iyi özellikleri de olan bir santrfor. sadece yapamadıklarına değil yaptıklarına da odaklanırsak daha sağlıklı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın