resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3559
    sakatlanması tamamen şanssızlık fakat şu anki halini ve maaş konusunda tavrını gördükten sonra keşke köprüden önceki son çıkışa girseydi dediğim, evlat kategorisinden milyon euroluk bir kontrat daha çakmasından korktuğum, her yerinden yetersizlik akan futbolcu.

    5 ocak 2021 konyaspor galatasaray maçında kravets'in golündeki sağlıklı yaşam koşusunu gördükten sonra menajerine sözleşme uzatmayacağımızı bildirip zorunda kalmadıkça forma şansı vermememiz lazım. ama burası galatasaray, burada evlatlar mutlaka kallavi kontrat bulur.

    şanssız şekilde uzun süreli sakatlıklar yaşamasına hepimiz çok üzüldük ama artık gözümde takımın son halkası niteliğinde. iyi oynadığı maç sayısı bir elin parmağını geçmez, onlarda da tüm takım muhteşem oynar emre ayak uydurur. kötü oynadığımız neredeyse her maçın en kötüsüdür. ve en fenası da sahada en umursamaz, en yorgun, en temposuz neredeyse hep odur.

    600 bin euro üzerine bir kontrat imzalanırsa artık kimseye maaşı yüzünden laf etmeyelim. çünkü bu arkadaş mevcut haliyle değil 600 bin euro, 300 bin euroyu bile hak edecek bir oyuncu değil. beğenmediği paralara oynayan taylan'a, marcao'ya, oğulcan'a yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın