• 192
    2 isabetli transfere bakacak şampiyonluk.

    hala daha fenerden de besiktastan da iyi top oynuyoruz. ne bugün kaybedecek oyun oynadık (5 ocak 2021 konyaspor galatasaray maçı) ne de bir önceki maçta (2 ocak 2021 galatasaray antalyaspor maçı) berabere kalmamızın en önemli sebebi kötü oyunumuzdu. bugün o kadar bireysel hata yaptık ki kaçan yüzde yüz pozisyonlar , luyinin saçma sapan penaltısı , yediğimiz ikinci gol bile çok kaliteli bir son vuruşlu geldi ki biz onun yarısını yapabilsek 2 kere diagne ile bir kere oğulcan ile yüzde yüzlük pozisyonları bu kadar kötü degerlendirmezdik. antalya maçında hakeza emrenin benim gördüğüm en saçma sapan kırmızılardan birini yemesiyle hızlı başladığımız , muhtemelen gol atıp kazanacağımız bir ikinci yarıda işi bitiremedik.

    yani demem o ki öyle çok rezil performanslarla puan kaybetmiyoruz ama o kadar cok bireysel hata yapıyoruz ve ekstra gol atmaktan da o kadar uzağız ki başka takımların benzer oyunla en az 3 puan çıkaracağı iki maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kalıyoruz.

    bizim şu an yaşadığımız çöküşün bir benzerini fener de yakınlarda yaşadı ama gerçekten top oynamıyorlardı ve kazandıkları son iki maçta da hala oynamıyorlar. lütfen elma ile armutu karıştırmayalım biz çok kötü oynadığımız için bunları yaşamıyoruz bireysel zaaflar daha ön planda bizim için ve burda da asıl suçlu yönetim ve aynı zamanda top da yönetimde. fatih hocadan çok daha fazla yönetimin artık bu takıma bir şeyler katma konusunda becerikli olması lazım ve umarım artık bu fırsatı iyi değerlendirirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın