• 1957
    https://twitter.com/...24096?s=21

    falcao konusunda insanlara o an için duymak istediklerini söyleyerek şirinliğini yapmış futbol yorumcusu. bu tür insanlardan her yerde bulunuyor. mesela sözlükte de tek tük varlar.

    belki bir fikirleri var lakin popülerlik (beni sevin) dürtüsü fikrinin bile önüne geçiyor, kendine saygıyı kenara atıyor ve çoğunluğun duymak istediğini söylüyor. sonra o çoğunluk "yürü be!" dedikçe özeleştiri de kenara atılıyor ve kısır bir döngünün içine giriliyor. kendini çok muteber saymaya başlıyor. işte ego denen şey de böyle şişiyor. farketmeden de olsa..

    neyse uğur kardeşin vakti zamanında yönetimin yaptığı bir açıklamada dediği gibi florya, kulübümüz ve işleyişi ile ilgili bilgisi bence çok zayıf ve çoğunlukla kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor. istiyor ki ego hep pohpohlansın. bence tabii.. benim gözlemlediğime göre yoksa bilirkişi filan değilim.

    son olarak demek istiyorum ki kitlelere hitap eden bir galatasaray yazarı, futbol yorumcusu vs. kulübün maddi durumunu hesaba katmadan, hitap ettiği kitleye goy goy şeklinde yorum yapıyorsa bence o kişi galatasaray'ı gönülden sevmekten çok galatasaray isminden faydalanıyordur. gönülden sevmek başkadır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın