• 1955
    https://twitter.com/...085855736324096?s=21

    --- alıntı ---

    ali ece: şimdi o zaman şöyle dönelim. tabii ki falcao çok ses getirecek ve özellikle galatasaray taraftarınının %99'unun üzerinde hemfikir olduğu, lütfen gelsin dediği bir transfer. peki...

    uğur karakullukçu: %1'i de akli dengesini yitirmiş. hahahhahahhahahahahhaha.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    evren göz: ... değiştirmez de, ama çok büyük bir hava getireceği de kesin.
    uğur karakullukçu: hava getirir, ya kahkaha*, transfer olsun, tribünde otursun, maça*, yine favori yaratır (son kelimeden emin değilim).

    --- alıntı ---

    söz uçar yazı kalır diye yazdım bunları, tweet'i sildirirler falan şimdi*.

    açıkçası ben her gün program yapan hiçbir yorumcunun %100 tutarlı olacabileceğini düşünmüyorum. sözlükte kendi yazdıklarımı bile bazen birbiriyle çelişir bulduğum oluyor, o yüzden bu konuda başkalarını suçlayamam. ama burada yapılması gereken,

    1- saldırgan bir dil kullanmamak; yani "falcao gelmesin"cileri akli dengesini yitirmiş ilan etmek bir hata. bu kadar keskin bir söylemden sonra falcao üzerinden yönetime sallamak ayrı bir hata (uğur karakullukçu falcao üzerinden yönetime salladı mı bilmiyorum ama sallamıştır muhtemelen*).

    2- kendi çelişkini bir şekilde yakalayınca özür dilemek; bu çok büyük bir erdem. bu olay özelinde değil genel konuşuyorum. "bu arada arkadaşlar, ben x konuda 1 sene önce ak demişim, 2 gün önce ise kara demişim ve kendimle çelişmişim. kusura bakmayın. ak (veya kara) görüşüne katılıyorum. öbür görüşümü söylerken haksızmışım, olaya tam doğru bakamamışım." minvalinde bir açıklama yapmak kesinlikle çok zor değil ve bence çok klas. tabii insanın egolarından arınması gerek bunları söyleyebilmek için. bu da maalesef ülkemizde birçok insanda olmayan bir özellik.

    uğur karakullukçu'nun çok egoist olduğunu düşünmüyorum ama spor medyasında yavaş yavaş ciddi bir ağırlık kazanıyor. ve herkes bilir ki güç yozlaştırır. uğur karakullukçu umarım bu yozlaşmayı ve ego patlamasını yaşamaz. her ne kadar beğenmediğim birçok yönü olsa da kendisini ve spor medyasındaki varlığını değerli buluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın