• 64
    sanırım 92 senesinden beri galatasaray maçlarını izliyorum. uzunca bir dönem futbolcuların sezonluk forma numaraları yoktu, o maç ilk 11´deki oyunculara dağıtılırdı 1´den 11´e kadar olan formalar. yani arada sürpriz isimlerin sırtında bile görme ihtimalimiz vardı o kutsal numarayı.
    düşünüyorum ki, hiç son 4 senemizde olduğu kadar eğreti durmadı, koca galatasaray´ın 10 numarası birilerinin sırtında.

    evet sinerji, pozitif olmalıyız, takımımıza destek çıkmalıyız, hele ki maç günleri. buna sonuna kadar katılıyorum. ama diğer taraftan ise düşündüğümde bile bu adamın akşam formamızı giyecek olduğu gerçeğini, şiddetli bir ağrı gelip oturuyor başıma. nasıl da bu kadar vasata alıştırıldık, inanamıyorum.

    younes belhanda, galatasaray başkanlık koltuğunu itibarsızlaştıran dursun özbek´in, madem öyle galatasaray´ın 10 numarasını da itibarsızlaştırayım projesinden başka birşey değildir. bize girmiş, hala çıkartamadığımız garip bir sürecin baş aktörüdür.

    dünyanın farklı bir bölgesinde, 3 fanatik galatasaraylı beraber izledik 2 ocak 2021 galatasaray antalyaspor maçı´nı, birbirimize motive ettik maç boyu, hala kazanabiliriz 10 kişiyle bile diye. dakikalar geçtikçe inancımızı kaybetmemeye önem gösterdik, büyük bir heyecanla.

    maçın son anlarında, karambolden seken top, ceza yayının oralarda galatasaray´ın 10 numarasının önüne düştü, bütün maç o heyecanı yaşayan bizlerde, acaba sorusu bile belirmedi. yılda 30 milyon tl para ödediğimiz ve bahsi geçen kutsal numaramızı sırtına giydirdiğimiz adam, bu sefer olsun, o topu 3 direğin arasından geçirir mi acaba dedirtemedi.

    yazarken bile kötü hissettim, ama not düşmek istedim. maaşını senelik 15 milyon tl´ye indirsin de, 2 sene daha oynasın diyen sevgili yazarlara karşı, hayır daha fazla 10 numaramız itibarsızlaştırılmaya devam edemez diye düşünenler de var, bilinsin istedim. 6 senelik böylesine karanlık bir süreci hiçbir galatasaray seveni haketmiyor.
    lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın