resim
Jesse Tamunobaraboye Sekidika
Takım:Sabah FK
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.74
Uyruk:Nijerya
  • 723
    bir oyuncuyu tek bir pozisyon ile yermeyi/övmeyi pek seven birisi değilim, lakin bir pozisyon üzerinden düşüncelerimi paylaşmak istediğim futbolcu.

    2 ocak 2021 galatasaray antalyaspor maçı'nın son dakikalarında vuku bulan pozisyonu izleyenler hatırlar. malum pozisyonda ceza sahası içinde topla buluşan sekidika, sağ kanattan bindiren linnes'i görmesine rağmen koşu yoluna topu bırakmadı.
    bırakamadı demiyorum, çünkü pas atmayı denemedi, yada deneyemedi, asıl sorun bu bence.
    buna özgüven eksikliği, oynama alışkanlığı gibi sebepler sunulabilir, fakat benim için öyle değil.
    o pozisyonda olması gereken topun linnes'in koşu yoluna atılmasıydı. pas başarırız olur, taca gider, rakip araya girer, hepsine kabulüm. ama o koşuyu görmesine rağmen pası atamamasını kabullenemiyorum, ihanet gibi geliyor bana.
    bu adam geldiğinden beri toplam 13 resmi maça çıkmış, bunların sadece 3'ü ilk 11.
    kabul ediyorum, aldığı süre yeterli olmayabilir ama bu adam sürekli antrenmanda hücum aksiyonları üzerine çalışmıyor mu takımla birlikte? yani, oynama süresinin tercihlerinde bir etki yaratacağını pek düşünmüyorum.
    yaşı da öyle düşünüldüğü gibi genç hiç değil, 25 yaşını dolduracak bu yaz.
    19 yaşındaki ali yavuz kol en azından vermesi gerektiği pası doğru zamanda veriyor, hatalı veriyor olabilir, ama doğru tercih daha önemli değil mi?
    ne bileyim, bana bu arkadaştan olmayacak gibi geliyor, süreklilik konusunda eksikliği var.
    son olarak, 2 ocak 2021 galatasaray antalyaspor maçı'nda oyuna girdikten (dk 77) sonra kendisini yırtmasını, yarın yokmuş gibi çabalamasını isterdim, ama o hareketliliği de göremedik.
    en makul olanı, en kısa sürede en uygun transfer şekli ile yollarımızın ayrılması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın