resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:30
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 901
    takımda tempoyu, hem toplu hem topsuz oyunla, yukarıya çeken isim. fatih hocanın oynatmak istediği hem direk hem de pas oyunu için çok önemli bir taş. taylan'la beraber, tempolu beklerle beraber. ön alana bir de dominant santrfor diyebileceğimiz bir oyuncu gelse; takım için ne kadar mühim olduğunu daha iyi anlayacağız.
    ancak; hala taraftarlarımız; futbolcularımızın, bizim seviyemizde olmadıklarını düşünüyorlar. sebebi nedir merak ediyorum. düşünüyorum, anlamaya çalışıyorum. türk futbolu ne harcanan paraların, ne de yayın ihalesinin karşılığını verebiliyor. avrupada ilk ona giremeyen bir lig, şampiyonlar ligi ya da uefa avrupa liginde başarı yakalanamayan bir sürü sene. hatta sadece gruptan çıkmayı süper bir başarı zanneden yığınla insan. nasıl bir beklentimiz var takımdan ya da finansal fair play olayını hali hazırda hiç mi düşünmüyorsunuz? vakıflar yasası hükmüne tabii bu futbol kulüplerinin yöneticilerinin olduğunu, sahiplerinin olmadığını, stadının bile sadece üst kullanım hakkına sahip olduğunu, basketbol salonu olmadığını, ekonomik olarak bir sonraki senenin başarılarına endeksli olduğunu, devletle 7-8 yıllık bir kredi antlaşması yaptığını, finansal fair play bittiğinde de bununla uğraşacağımızı falan hiç mi düşünmüyorsunuz?
    bunların hepsine birden baktığımızda; bonservis ödenmeden alınmış, cuzi bir senelik ücreti olan emre kılınç; bu takımın taylan ve marcao ile beraber en değerli oyuncusudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın