resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 2258
    rekabeti türkiye'den çok daha üst düzey ve avrupa'nın gözü üzerinde olan bir ligde oynuyor, gittiğinden beri yerinde saymayıp kendini geliştirmiş, schalke'nin elindeki en değerli ve potansiyelli oyuncu haline gelmiş, transfer olması en muhtemel kulüp liverpool, liverpool olmazsa başka büyük kulüpler pusuda ama kariyerini kötü yönettiği falan iddia ediliyor. hadi abicim ya.

    şansı olan her genç türk futbolcu türkiye gibi hem saha içi hem saha dışı kalitesi rezalet bir ligde tek dakika dahi fazladan geçirip bu bok çukurunda debelenmesin mümkünse. gitsin avrupa'ya medeniyet görsün, teknik taktik görsün, altyapı görsün, tesis görsün, buradaki gibi her hafta kavga dövüş ortamında sinir stres sahibi olmasın, iki hata yapınca sosyal medyadan ana avrat küfür yemesin, kafası rahat top oynasın.

    en başta sorsanız merih demiral da, çağlar söyüncü de, yusuf yazıcı da, cengiz ünder de avrupa'ya gitmek için acele etmişti, önce türkiye'de iyice pişmeleri gerekirdi, hatta galatasaray'da oynayıp fatih terim tedrisatından geçmelilerdi, çok yanlış yapmışlardı, kötü kariyer planlamışlardı. hadi abicim ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın