• 126
    herhalde icine girdigim grup oluyor bu.

    etrafimda futbol konusuluyorsa; şuursuzca kendi takimini öven, yere göğe sığdıramayan, saçma sapan kafasindan kurallar uyduran, futbol oyun kurallarından bihaber, kendini bilmez, ettiği lafi bilmez tipte insanlar bu ortamdaysa, isterse renktaşım olsun farketmez. ortamdan kaçma durumum varsa kaçarım. ama o ortamda kalmak zorundaysam konuyu değiştirmeye çalışırım. konu değişmezse sesimi cikarmam otururum. soran olursa da he he haklisin derim geçerim.

    ne oluyor yani, bir ortamda kendi takimini diger şuursuzdan daha iyi övdün diye? hani merak ediyorum cidden. ne oluyor? en birinci takimimi ben savununca benim tuttugum takimin eline ne geciyor? hadi kendimi gectim. takimima bir yildiz daha mi takiliyor? hayir. e o zaman neyin tatavasini yapiyorum.

    ama sunu soylemeden gecemeyecegim, bu tur aman takimimi ezdirmeyeyim, aman en birinci ben olacağım modundaki insanlar -ekseriyetle fenerbahçeliler lakin az da olsa kendi taraftarimizla da karşılaştım- hayatta tutunacak dali olmayan, başarısız, ozguvensiz, kendi benligini ve özgüvenini ancak takımının basarilariyla desteklemeye calisan insanlar oluyor. benim gozlemim bu yönde. aralarda mutlaka istisna vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın