• 49
    spor medyasının, özellikle hem tv’ye hem dijitale iş yapan “muhabir ve yorumcular”ın şu sıralar en büyük gündemi olan twitter hesabı.

    insanların çelişkilerini video yaptığı için, telif hakları gibi “komik” nedenlerle üstüne gelindiğini belirtiyor sıkça. ki kendisi, nocontext minvalinde bir hesap açıp çelişkilerini paylaştığı yorumcuların “haklı” olduklarını düşündükleri videoları paylaşsa o yorumcuların rtlerine takdirlerine boğulurdu.

    ülkenin futbol iklimini en güzel anlatan olay alkolik’in başına gelenler. kendilerine ne zaman söz hakkı verilse, türk futbolundaki en büyük sorunun taraftarın linç kültürü olduğunu söyleyecek onlarca “yorumcu”nun lincine maruz kalıyor; sırf o yorumcuların “itibar”ını zedelediği için.

    nereden tutsanız elinizde kalıyor değil mi? sonra neden türkiyedeki kitle süper lig’den bıktı, manchester united’ın liverpool’un maçlarını izlerken; doğduğundan beri desteklediği takımın maçlarını izlerkenki aldığı keyiften daha çok keyif alıyor diye sorarsanız şaşkın şaşkın.

    bu işler pişmaniye, kayısı şeklinde stad yaparak çözülmez. “kafalar”ın değişmesi lazım ama ben bu ülkede “kafalar”ın iyiye gittiğini hiç görmedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın