• 3028
    kollanması bir tarafa yaptıkları iyi şeyler olan takım. fenerbahçe de kollanıyor fark ne?
    bir kere akan oyunda fenerbahçe'ye göre daha sonuca yönelik bir futbol oynuyorlar. bu da fenerbahçe'den üstte olmalarını sağlayan etmenlerden bir tanesi. bizden en önemli farkları ise aynı fenerbahçe gibi duran toplarda yarattıkları tehlike.
    yaptıkları sonuca yönelik iyi şeyler, oyun kaliteleriyle hak etmedikleri yerlerde olmalarını sağlıyor çünkü sonuç getiriyor. galatasaray, duran toplarda lig ortalamasında tehlike yaratabilse bugün bambaşka konumda olurdu. kornerlerden ve frikiklerden 1-2 tane gol anca bulabildik diye hatırlıyorum. fenerbahçe ve özellikle beşiktaş ise her maç duran toplardan çatır çatır gol buluyorlar. biz bu konuda lig ortalamasının ne kadar altındaysak beşiktaş da bir o kadar üstünde.

    biz çok mu iyi oynuyoruz?
    hayır fakat beşiktaş'tan iyi oynadığımız kesin. pas kalitemiz, oyuncu kalitemiz(sayıca bir yetersizlik var bizde de), teknik direktör kalitemiz gibi faktörlerce daha iyi olduğumuzu söylebilirim ama bazen maç içinde kilitlenirsiniz. bu kilidi açmak için duran toplar çok önemlidir ama biz hiç değerlendiremiyoruz. bu da beş para etmeyen ligi bir türlü koparamamıza sebep oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın