resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 6311
    kendisi hakkında hepimizin alttaki şarkıyı söylemesi gereken forvet:

    https://www.youtube.com/watch?v=Lc8Nuk2VN-I

    --- alıntı ---

    masum değiliz, hiç birimiz.

    --- alıntı ---

    suçlu - 1: taraftar:
    akıllanmıyoruz abi, bunu kabul etmemiz lazım. orta sahamızda 3 kiralık oyuncu varken, oyun sistemini esas götüren süratli kanat oyuncusu kiralıkken ve bizim lükse harcayacak beş kuruş paramız yokken istedik bu adamı. istedik yani hepimiz istedik, burada uzun zaman sonra transfer nöbetleri tutuldu bu adam için. twitter'da hashtag'ler falan açıldı. onun için taraftarda da suç var maalesef.

    suçlu - 2: abdurrahim albayrak:
    yönetimden ayırıyorum çünkü ayırmak zorundayım. kendisinin bu transferde yaptığı 2 büyük hata sırf "karizma çizilmesin" diye daha fazla üstelenmesine neden oldu. hataların ilki o meşhur fotoğraf. ikincisi de küfürleşme mevzusu. o fotoğraf basına sızmasa elimiz daha rahat olur muydu? olurdu. son güne kadar beklememiz gerekmez, belki öncesinden vazgeçilebilirdi. ikincisi o telefondaki küfürleşme, bir yöneticinin ettiği küfürü unutturmak için de yaptık biz bu transferi, ha keza transfer sonuçlandıktan sonra küfür konuşulmaz oldu yalan mı?

    suçlu - 3: yönetim:
    oyalanma başladığı zaman görüşmeleri durduracaktı. doğrudan durduracaktı, kimse ile tekrardan masaya bile oturmayacaktı ve başkan talimatı buna göre vermeliydi. ya da abdurrahim albayrak geri çağrılıp daha yetkin, dik duruşlu birisi gönderilecek ve bir an önce sonuçlandırılacak ya da doğrudan kestirilip atılacaktı. yapılmadı ve en sonunda el mahkum bekleye bekleye son gün bitirdik transferi.

    suçlu - 4: teknik ekip:
    "yahu bizim falcao'ya gelene kadar şu şu bölgelere net transferler yapmamız lazım, tüm takım kiralık oyuncular üzerinden yürür mü? hem maaş dengesini alt üst ederiz oyunculara nasıl anlatırız bunu?" düşüncesini ortaya koyması lazımdı. tüm teknik ekibin de bu konuda suçu var maalesef.

    suçlu - 5: sağlık ekibi:
    bugüne kadarki tüm sağlık raporlarını eksiksiz almalı ve eksiksiz tam bir kontrolden geçirmeliydi oyuncuyu. tüm sakatlıkları göz önünde bulundurulmalıydı. şimdi her sakatlık sonrasında "aynı yerinden sakatlık" diyorlar, demek ki bu adam problemli. sağlık ekibi çıkıp "bu adamı alırız ancak bu adamdan fayda alamayız" diyebilmeliydi. belli ki demedi ya da dedi ve bu rapor teknik ekip - yönetim kanadında göz ardı edildi, bilmiyorum.

    sezen aksu'nun dediği gibi, masum değiliz hiç birimiz. avrupa tarafından artık posası çıkarılmış, suyu sıkılmış, içi oyulmuş ve sadece ismi - resmi kalan sözde "yıldız" oyuncuları almamamız gerektiğini, bu adamlardan fayda gelmediğini artık anlamak zorundayız. şimdi halen diego costa konuşuluyor, yahu gelse siz zannediyor musunuz ki falcao'dan farklı olacak? olmayacak. adam ispanya milli takımında başarı yakalamış, gittiği yerlerde sayısız kupa kazanmış, tüm challenge'lardan başarı ile çıkmış bugüne kadar. artık sıra emeklilik volesinde. drogba ile kıyaslıyoruz herkesi sürekli, drogba'nın aklında belki bir avrupa transferi daha yapmak vardı ve neticesinde yaptı da. senin aldığın adamların aklında bu düşünce yok ki. oyuncunun hedefini görmeden "aha yıldız, aha bonservissiz" falan diye atlıyoruz, yapmayın abi.

    ne kadar saçma bile olsa hedefi olan ryan babel'den bile aldığımız verim ortada. avrupa şampiyonasına gitmek için geldi güya bize, bir yerini kaldıramıyor adam. zaten olmayacağını fark ettiği anda saldı yeniden, görüyorsunuz. neden? hollanda milli takımı teknik direktörü aklını peynir ekmekle yemedi herhalde, doğal olarak tüm avrupa gibi daha genç ve dinamik bir takımla gitmek isteyecek ve babel o kadroya giremeyecek, geçmiş olsun.

    bundan sonra transferde maksimum 3 milyon euro maaşla, bonservisi 10 milyon euro altında, hedefi olan ve bizi de hedeflerimize ulaştıracak oyunculara yönelmek zorundayız. kabul edelim, bizim sütten ağzımız yandı artık beyler. borç olmuş himalayalardan yüksek, neyimize bizim falcao ya? neyimize diego costa? 30 yaş sınırı getirmek zorundayız transfer için, ronaldo - messi - lewandowski falan olmadığı sürece 30 yaşın üzerinde kim olursa olsun boşa para ödememek zorundayız transfer edersek.

    ne olacağını görmek lazım elbette ancak ben bizim artık akıllandığımızı düşünüyorum bu kadar hatadan sonra. akıllanmadıysak eğer, geçmiş olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın