resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3445
    emre'nin galatasaray'a transferi sırasında ben de akıl tutulması yaşayıp "cimbomun çocuğu, helal olsun emre, karakter koydu." gibi cümlelerle bu şovenizme hizmet etmiştim.

    yaptığımın çok yanlış olduğunu bugünlerde anlamış gibiyim. sözleşme uzatır uzatmaz, maaşı beğenmedi haberleri doğrudur değildir bunları bir kenara koyuyorum elimde bir kaynak vs olmadığı için. yarın öbür gün fatih terim, mustafa cengiz çıkar emre'yle sözleşme yenilemedik çünkü maaşta anlaşamadık vs. derse yine iki kelime ederiz, şimdilik iddia olarak kalsın bu durum.

    benim kendisinin hareketini şovenizm olarak değerlendirme sebebim başka. arkadaşlar kendinizi emre akbaba'nın yerine koyar mısınız 2 dakika? alanyaspor'da oynuyorsunuz, sözleşmeniz sezon sonu bitecek galatasarayla kulüp anlaşmış, siz anlaşmışsınız. daha sonra fenerbahçe geliyor daha yüksek bonservis verip alanyasporla anlaşıyor. çok samimi söylüyorum, fenerbahçe ile masaya bile oturmam. ben galatasaraylıyım, galatasaray beni istemiyorsa fenerbahçe'de futbol oynarım belki profesyonel düşünüp. ancak galatasaray beni istediyse ve ben galatasarayla anlaşmışsam gidip bunun üzerine fenerbahçe ile sözleşme gö-rüş-mem. galatasaray alanyaspor'a 1 milyon euro fazla ödeme yapmış olmasaydı şu anda emre akbaba fenerbahçe'nin futbolcusuydu. galatasaraylılığı, galatasaray'ın alanya'ya yaptığı 1 milyon euroluk ekstra ödeme kadardır kendisinin. bunu geç de olsa anladım.

    kimseye galatasaray'ın evladı, cimbomun çocuğu muammelesi yapmayalım diye bir şey söylemiyorum. bunu hak eden kişiler de çıkacaktır elbet. ama emre akbaba onlardan biri değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın