resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3444
    kendisi ile ilgili 2 aydır en az 50 farklı kaynaktan galatasaray'ın önerdiği maaşı beğenmedi, yurt dışından teklifler var diyerek rest çekti haberlerini okuduk. okumaya da devam ediyoruz. sanırım uğur karakullukçu da volede dün galatasaray 1 milyon euro teklif etti emre akbaba 1.5 milyon euro istiyor şeklinde bir şeyler demiş.

    şimdi emre'yi çok sevenler olabilir. emre'yi cimcomun öz çocuğu olarak görenler olabilir. bu haberlere inanmak istemeyenler olabilir. ancak bir gerçek var arkadaşlar; bir oyuncunun sözleşme yenileme süreci ile ilgili bir yalan haber bu kadar ilgisiz alakasız kaynaktan, ağız birliği etmişcesine yayılmaz. dahası bir yalan haber 2 aydır bu şekilde dolaşıyorsa ya oyuncu tanıdığı bir muhabir aracılığıyla ya da menajeri bu haberi yalanlardı. yaşadık bu süreçleri daha önce. burada görüyorum adam söylemediği şeyler ağzından söylemiş gibi yazılıyor, iftira atılıyor, kaynak belirtin diye. ya bütün basının yazdığı şeye sen hala kaynak soruyorsan emre akbaba karşına dikilip söylese ona da inanmak istemeyeceksin zaten muhtemelen.

    bir de arkadaşlar türk spor basını için şunu söyleyeyim. bir çok konuda özellikle transfer konusunda bolca kolpa haberleri vardır, hatta doğru habere zor rastlarsın. ancak sözleşme yenileme konusunda kolay kolay yalan haberleri çıkmaz. ben çıktığına pek tanık olmadım yani. sizin aklınızda var mı sözleşme uzatmaya yanaşmıyor diye haberler çıkıp da sorunsuz sözleşme uzatan?

    galatasaray emre akbaba'nın 300.000 euro bile etmeyecek performansına 1 milyon euro teklif ettiyse büyük bir vefa örneği göstermiştir. emre akbaba da galatasaray'dan 1.5 milyon euro istiyorsa yattığı yerden 1.5 milyon euro kazanmak istiyor demektir. zaten kendisini galatasaray'a nasıl transfer ettirdiğini de unutmadım. cimcomun çocuğuymuş, fenerbahçe ile masaya oturup anlaşan galatasaray'ı bonservis ödemek zorunda bırakan adam cimbomun çocuğu oluyorsa 4 sene oynadığı sivasspor'a bonservis kazandırmayan, emre belözoğlu'nun daha fazla maaş teklif edeceği telefonlarına çıkmayan emre kılınç'a metin oktay dememiz lazım. oğulcan çağlayan bile rizespor ile davalık olmayı göze alıp geldi, emre teklif yaptığında hayalim galatasaray dedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın