• 117
    eğer amacı ' bakın galatasaraylıyım ama gs aleyhine yorum yapıyorum ' gibi bir görüntü çizip objektif görünmeye çalışmaksa yanlış yapan taraftardır. like almak için veya tepkilerden kaçmak için sarıya kırmızı diyorsa yanlış yapıyordur. ama eğer artniyeti yoksa ve kırmızı olarak yorumladığı için kırmızı diyorsa sadece masumane fikrini ifade ediyordur.

    şimdi 2 ocak 2021 galatasaray antalyaspor maçında emre kılınçın pozisyonuna kırmızı diyenleri suçlayan arkadaşlar var. doğrusu kırmızı değil sarı diyenler değil, baya baya kırmızı dediği için insanları suçlayanlar var. yahu siz bu kişilerin artniyetli olduğunu nerden anladınız ? ya da niyetine lafınız yok da doğru bildiğini söylediği için mi sucluyorsunuz ? yani allah aşkına o kadar net bir şekilde sarı mı ki bu pozisyon kırmızı diyende kesin bir pislik var diyebiliyorsunuz ? arkadan tabanla bir müdahale var buna kırmızı yorumu yapmak o kadar kabul edilemez absürtlükte mi ?

    hayır arkadaşlar kusura bakmayın burda sorun birilerinin takımını ezdirmesi falan değil burda sorun kendi fikrinden olmayanı ötekileştirmede, hain ilan etmede, art niyetli diye yaftalamada ve bu, ülkenin sorunu olmuş durumda. önem verdiğimiz meselelerde karşımıza çıkan sorunlarla böyle baş ediyoruz çünkü. bir hedef bulup küfrediyoruz ya da bir şekilde sucluyoruz, hedef gösteriyoruz ve içinde bulunduğumuz tepkisel ruh halimiz o anki fikrimize inancımızı perçinleyip makul karşıt fikirlere ayarsız reaksiyon göstermemize sebep oluyor. bu da sürekli takımı satan topçular ve takımına ihanet eden taraftarlar çıkarıyor ortaya, bu ve bunun gibi suçlamalar görüyoruz.

    bence objektif olmayı bu kadar küçümsemeyin, en azından cabalamanın değerini bilin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın