• 481
    bundan önceki yazılarımda kupa maçına kadar önümüzde 4 orta şekerli maç var 12 puanda 12 yapmak harika 9-10 yapmak güzel olur yazmıştım. inanın 4 maç içinde en puan kaybı olmasını beklemediğim bu maçtı. 1-kayseri maçı 2-bu maç. resmen çıldırıyorum şöyle amaçsız rakiplere karşı oyunu elimize alıp kendi hatalarımızdan sebep aptalca puan kayıplarına.

    maç ile ilgili söylenecek çok bir şey yok ilk yarı ersun yanal otobüsü çekti kilidi açamadık. ikinci yarı emre kılınç kardeşimiz dünyanın en amatör kırmızı kartlarından birisini aldı. normalde benim yazılarıma aşina olanlar takip edenler bilir yangın yapmam mümkün olduğunca oyuncunun tarafında olurum. ama bugün emre kılınç misal x anadolu takımında oynayıp fenerbahçe beşiktaş galatasaray'a karşı böyle bir kırmızı kart alsa maçı sattı falan denir öyle saçma sapan bir kırmızı karttı.
    böyle amatörlük olmaz bu kadar rahat pozisyonda böyle sert giremezsin sonrasında takımı eksik bırakmayı geç kafa olarak dağıldık. marcao 2 dakika sonra kırmızı alacaktı neredeyse öyle bir dağılma yaşandı.

    falcao konusuna değinmek bile istemiyorum konuşursam çok ağır konuşur pilot olurum. ama genel anlamda bu takım cidden bu kadar eksik ve kalite anlamında yetersiz kadrosuna rağmen 15 maç sonunda ligin zirvesinde olması büyük başarı.

    konyaspor maçı öncesi ileri hat oğulcan hariç tamamen eksik gibi bakalım ortaya neler çıkacak. umarım haftaya cumartesi akşamı 4 maçta 9-10 yapmak güzel olur demiştim yazımı güzel oldu şeklinde tamamlarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın