resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 6263
    gelmesini çok istemiştim. ki monaco kariyerinde son yıllarda istikrar vardı. son 3 sezon iyi bir maç ortalaması vardı diye hatırlıyorum. hatta van persie transferi ile kıyaslarsak, son sezonlardaki istatistiği rvpnin daha kötü bile olabilir. ama rvp kadar bile olamadı, büyük kazık oldu.

    sadece yaşla alakalı bir durum değil. robinho, love, gomis, papiss cisse gibi adamlar da yaşlıydı. hepsi ligde bir şeyler yaptı. ama kafada bitirmiş. baktığında son derece ailesine bağlı, profesyonel bir izlenimi de var..

    olay meşhur foto olayından sonra iyice alevlendi. bizde 40 suç varsa onlarda 60 var. ayrıca her böyle transfer tutmayacak demek değil. tutabilirdi de, yine böyle transferler olacak ve tutan olacak, tutmayan olacak. burada insan faktöründen bahsediyoruz, her saniye işler değişir. al işte adam havai fisekten yaralandı. bunları öngöremezsin. tabii ki bu olayın sıcağı sıcağına da diego costa transferi olmasın bir zahmet. ancak diego costa çok iyi de olabilir çok kötü de. falcao öyle oldu diye ne olacağının garantisi yok. riske girmeye de gerek yok tabii şu an. mario gomez'de gelirken sakat bir adamdı. negredo büyük beklentiliydi, sörloth'un böyle çıkacağını kim bilebilirdi ? gomis"de çok kötü çıkabilirdi. yani kısacası kumar bu işler biraz da.

    forvet sorunu çekiyorsak falcao diagnenin payları büyük. artık yapılacak iş falcao ile olabilecek en temiz, en süratli şekilde yolları ayırmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın