• 478
    puan kaybından ziyade istanbula sadece başımıza bir kaza gelmesin diye gelen antalyayı yenemediğimize üzülüyorum. yerden kalkmayan, 10 kişi rakibine karşı bile hücum etmek istemeyen bu takıma prim verdiğimiz için sinirliyim. yoksa puan kaybını hayırlı bulanlardanım. gönül isterdi ki 3 puan daha alıp liderliği devam ettirelim ama bunun 'hayırlı' beraberlik olmasını temenni ediyorum.

    bu takımda forvet yok, delici adam eksilten kanat yok, güvenip sıkıştığın anda topu verebileceğin bir orta saha oyuncusu yok iken liderle kafa kafaya gitmek benim için büyük başarıdır. takımın kapasitesi bellidir ve bu maç bize kapasitemizi tekrardan göstermiştir. bu takımın direkt ilk 11 e yazmamız gereken transferlere ihtiyacı vardır. acilen bu maçı aklımızın bir köşesinden evrenin sessiz bölgesine gönderip full konsantre transfere odaklanmamız gereken bir durumdayız.

    oyun açısından bakarsak taylanın yokluğunda fatih hoca top kapma süremizin ve dinamizmin donk ile düşeceğini düşündüğünden ve kadro kalite eksikliğinden ömer bayramı orta sahaya yazdı. burda en büyük eksikliği feghoulinin yokluğunda yaşadık. donk-ömer-belhanda orta sahası topun çok yavaş döndüğü bir hale büründü. en azından donk-ömer-feghouli ile başlayabilseydik feghoulinin tek toplarından ve oyunu hızlandırabilmesinden faydalanıcaktık. antalya hücum etmek istemediğinden o bölgede sosonun defansif zaafiyetini de zaten yaşamayacaktık. 5-4-1 taktiğiyle doğal olarak oğulcandan çok kucakta kaldığından faydalanamadık. çok dar alanda oynanması gereken bir oyuna döndük ama bu dar alanı oynayabileceğimiz inceci futbolcularımız olmadığından çok kısır bir maç geçirdik. arkaya adam kaçırmaya mecburduk fakat oyuncaların dikkatsizlikleri nedeniyle ofsayttan bunu da beceremedik. bulduğumuz nadir içeri kat etmeleride kafayı kaldırmadıkları için alakasız yerlere atılan toplar nedeniyle harcadık. 10 kişi kaldıktan sonra oyunun kontrolünü aslında zihnen kaybettik ama ersun o kadar korkarak gelmiş ki bunun farkına bile varamadığı için oyunun içerisinde kaldık. kısır başlayan maç kalite eksikliği nedeniyle pozisyonsuz şekilde bitti.

    dipnot: hakem bizi cezalandırmıştır. biz maçın başından beri iyi bir oyun ortaya koysak hakem bu riske kesinlikle girmezdi. puan kaybı kokusunu aldığı an işini riske etmemek adına cezamızı kesti. bu maçta daha eksilebilirdikte ama nokta atışı yaptığı için devamına gerek bile duymadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın