resim
Leonardo Neoren Franco
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Arjantin
  • 554
    nasıl sizler o'na güvenemiyorsanız, o da daha düne kadar size/bize güvenemiyordu. yeni transfer olarak gelmişsin memlekete, teknik direktörün rijkaard. hedefler kulübün tarafından belirlenmiş. avrupaya göz dikilmiş. rijkaard ve müthiş isimlerden oluşan kadro yapmışsın. takımının avrupa mazisi, yeni teknik direktörü ve yıldız isimlerden oluşan kadrosu sayesinde gözler üzerinizde. ve sen daha ligin ikinci yarısının ilk haftasında gönderilme korkusuyla maça çıkıyorsun. her an bir telefon gelebilir ve gud bay leo denilebilir. biz bu adamın bir insan olduğunu düşünürsek-ki öyle, zor iş vesselam.

    ideallerin, dün kurduğun hayallerin, arda'nın uefa kupasını kaldırdığı resimde poz vermeyi hayal etmen yerle bir olabilir, her an hem de. bekliyorsun bekliyorsun bekliyorsun... telefon çalıyor, götün üç buçuk atıyor. hocan sana bir kaç şey söylemek için leo diye sesleniyor; senin suratın bembeyaz oluyor, dizlerinin bağı çözülüyor. her an gud bay leo denmesini bekliyorsun. helal olsun leo, bunların altından kalktın ya sana benden bir tane bravo var. bu adam insan güzel arkadaşım. bu adam senin benim gibi etten kemikten olma bir adem oğlu. ailesi, evi, çocukları var. planladığı bir geleceği vardır bir de.

    oynadığınız oyunlar fm,cm,dm,sm,om,km her ne ise ondaki gibi olmuyor işte bu işler. bunu gönderelim, yerine valdesi alayım amk. demekle olmuyor. şu benim tahmin ettiğim ruh haliyle bile sahaya çıktı ya daha ben diyecek bir şey bulamıyorum leo ya.

    en son kaleciliği hakkında da iki kelam edeyim bari bir futbol uleması(!) olarak.
    kaç tane hatalı gol yedi bu adam bilmiyorum. sezonun kupa/uefa/lig olmak üzere tüm maçlarını ikişer kere seyrettim, son kayseri maçı hariç. bu adamın yediği 4 tane hatalı gol say deseniz sayamam. çünkü ben sadece leo yüzünden hatalı yediğimiz 4 gol görmedim.
    ee denizli* maçında leo ya hal hatır soracak kadar yakın bir adamın attığı kafa golünü, leo nun hatası yüzünden yediğimizi düşünüyorsanız o ayrı. o ayrı, sen ayrı, ben ayrı. burada hepimiz birbirimizden ayrılıyoruz işte.

    bu adamın biz de oynadığı süre içinde yapacağı hata belli. aldığı geri paslarında, ara sıra bize korku yaşatacak. belki bir gün kaptıracak. kimi zaman önünde ceylan gibi seken rakip futbolcuya çarptıracak. bu. bunlardan ibaret. eee o kadar da olsun be güzel kardeşim. aldığı yüzmilyoncuk tane geri pasından bir kaç tanesini de kullanamasın, ne var yani bunda? yüzmilyoncukeksibir tanesini doğru kullanıyor ya. ha sikinin doğrusuna vursun, banane a.q diyorsanız ona da eyvallah. vursun aq . vursun, top rakibe gitsin. rakip tekrar kaleye gelsin. leo tekrar vursun. tekrar rakibe gitsin. rakip gelsin bir daha. ordan tekrar... tenis maçı izler gibi izleyelim biz de. gerçi siz o zaman da eleştirirsiniz bu adamı. vurduğu toplar taca çıkıyor, siki yamuk dersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın