• 63
    kanımca dillendirilmesi bile nahoş olan bir eylemdir. bu amatör şubeler sporcu, eğitici ve idareci kadroları hunharca şişirilmiş şubelerdir. nicelikten çok nitelikli sporcu ile yola devam edilirse, örneğin yüzmede 300 sporcu ısrarı biterse, kendi yağlarında iyi kötü kavrulabilirler.

    galatarasay spor kulübünü sadece futboldan ibaret sananlar "kapat gitsin ya!" demeye devam edebilirler, özgürdürler lakin bu söylem üyelerin çoğunluğunda sadece tebessüm yaratır. tam tersi olarak futbol kulübü (sportif a.ş.) gerekirse satılır ama dernek statüstünde olan bu spor kulübü, kulübümüz, iki şube eksik bir şube fazla olarak yoluna devam edecektir.

    bu tebessümle beraber değişen ve gençleşen üye profili ile romantiklerin yerini daha gerçekci sesler almaya başladı ki bu da eninde sonunda branşlarda optimizasyonu başlatacaktır. üye email gruplarında bu konular eskiye nazaran daha ciddi olarak tartışılıyor. hatta mustafa cengizin ilk yönetiminde bu konuda çok güzel adımlar atılmıştı lakin daha sonra mustafa cengiz başkan bir numara ile dümeni başka yöne kırdı, oralara şimdi girmeyeyim.

    ayrıca seve seve imzalamak üzere olduğumuz bankalar birliği anlaşması da önümüze koyduğu zor şartları ile zaten amatör şubelere çok sağlam bir çeki düzen getirecektir. bu anlaşma bittiğinde de hedeflendiği üzere dernek ile sportif a.ş. (futbol) mali olarak zaten yollarını ayıracaktır.

    "okullar olmasa maarifi ne güzel idare ederdim" demişler zamanında...
App Store'dan indirin Google Play'den alın