• 62
    kulübe eksi gelir yazmıyorsa olmaması gereken, ciddi bir bütçe açığı oluşmasına sebebiyet veriyorsa olması gereken olgu. her branşta başarılı olmak zorunda değiliz. ben zaten takip etmiyorum diğer branşları, isterse küme düşsün bana ne? ama bu branşları takip eden insanlar var. bu sporu yapan sporcular var. başarılı olmadığı için neden kapatılması isteniyor?

    ünal aysal bu branşlarda başarının çok kolay olduğunu gösterdi. birkaç yılda bütün branşlarda başarıya ulaştık. doğru planlamayla iyi noktalara varmak zor değil ama bu konuda branşların kapatılmasını istemektense, bu branşlarla ilgilenmeyen yönetimleri eleştirmek daha doğru olur. bütün branşları kendi haline bırakıp sadece futbola odaklanan(onda da ne kadar başarılı tartışılır. terim olmasa çoktan kapı dışarı olmuşlardı) yönetimi geçip, hıncını bu branşlardan çıkarmak gerçeklerden saklanmaktır. eğer ilgilenilmeyecekse bu branşları böyle kabul edeceğiz. harcama yapılmayan yerden ne gibi bir başarı bekliyoruz?

    eleştirim galatasaray kulübünün bu branşlara sahip olup olmamasıyla ilgili değil. bu branşlara harcanan para ve gelir giderle de alakalı değil. eleştirim başarı üzerine branşların kapatılmasının istenmesiyle alakalı. çok para harcıyorsundur ve başarı gelmiyordur, bütçeyi zarar etmeyecek seviyeye çekersin, işin içinden çıkamıyorsan mecburen kapatırsın ama hem doğru bir planlamayla yönetip emek ve para harcama, hem de başarısız diye amatör şubelerin kapatılmasını iste. yanlış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın