• 53
    sosyal medyayı kullanmadığım için ve çalışmadığım için ciddi zaman geçirdim bu sene sözlükte. bir de üstüne sigarayı bıraktığım için bazen sırf zaman geçsin diye entry yazdım; baya da yazmışım. tematik modu çok kullandığım için ve amatör branşlar hakkında yazdığım için görüntülenme sayım düşük. bunlara rağmen listesine girdiğim, sene içinde özel mesajla ya da başlık altımda takdirlerini ileten ve bana on numara veren herkese teşekkür ederim.

    ocgunsson geçen seneki gibi yine en beğendiğim yazar olmuş. legendsoul 2. sıradan listeye girmiş ki geçen senelere göre daha fazla yazması bunda etkili oldu; umarım daha da fazla yazar. daniel tozser de 3. sıradan listeye girerek 3 senede de listemde olan tek kişi olmuş. hepsine katkıları ve yazdıklarından dolayı teşekkür ediyorum.

    önceki senelerde listemde olan missgese ve minnina'ya da 10 numaraları eksik etmesem de bu sene dışarıda kalmışlar ama onları da sözlüğe katkılarından dolayı takdir ettiğimi belirtmek istiyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.

    moderasyon ekibine de bu özel sayfaları hazırladıkları ve sözlüğü ayakta tuttukları için teşekkür ediyorum.

    yeni yıldan çok fazla bir beklentim yok; bu seneden güzel olsun yeter. buradaki tüm yazarlara ve ailelerine de mutlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum. her şey gönlünüzce olsun.

    https://gss.gs/GFE.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın