• 2032
    merhaba hanımlar beyler dünyalılar uzaylılar evren yolcuları, arkadaşlar futbolcuların dizi / film olarak karşılıkları başlığında güzel bir etkileşim oldu. maalesef dalgınlığımdan dolayı kitap okuyamayan ama sıkı bir sinema sever olarak bu başlığı hareketlendirme düşüncesine girdim.

    elimden geldiğince her haftanın ilk günlerinde 3 film önermeyi düşünüyorum (bir tanesi kült olacak) izlediğim beğendiğim filmleri yazacağım. yılda yaklaşık 156 film yapar bunların 70-80 tanesini bile izleyebilseniz gayet iyidir.

    bence film izlemek hayata bakış açısı olarak geniş perspektif ve hayal gücü katıyor. birde kendinizi genel kültür olarak geliştirmek için, eşiniz / sevgilinizle evde güzel vakit geçirmek için, çocuğunuzun görsel ve hayal gücünü geliştirmesi için, erkek/kız arkadaş veya flörtünüzle yeni şeyler konuşmak için bile güzel bir araç.

    tahmin ediyorum burada benden bile sağlam sinema severler vardır hem onlara yeni filmler önerebilmek hem de film izleme kültürü çok gelişmemiş ama potansiyelli insanlara yeni bir şeyler sunmak güzel olacaktır düşüncesindeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın