resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 574
    dünyada orta saha oyuncusu yokmuş gibi kıymete binmiş isim. al işte taylan... bana göre ligin en iyi orta saha oyuncusu. dikine oynar, iki ayağını kullanır, pas yüzdesi 90'ın üzerinde. defansif performansı ve temposu kusursuz. en önemlisi devamlılığı mükemmel. her maç ve 90 dakika oyunu galatasaray adına tutuyor. böyle bir defansif orta saha bulmak zor. kiymete binecek oyuncu mesela bence bu.

    irfan can'a gelirsek bir 8 numara. defansif performansı zayıf. fiziği zayıf. topla iyi. topsuz oyunda ortalama. devamlılığı ortalama. devamlılık açısından bir visca ya da taylan değil. bazı maçlar tamamen kayboluyor sahada. iyi şut atıyor ki bizim takımda böyle bir adam olmadığından belki oyuncuyu gözümüzde büyütmemize neden oluyor. gelgelelim 3-4 milyon eu'ya bu tarz adam bulunur.

    marcao ise popescu'dan sonra defansımızın gördüğü ilk oyun kurucu. arada irfan can gibi kimler geldi kimler geçti. dolayısıyla marcao irfan takası bana göre imkansız. açıkçası elimizde formsuz bir luyindama var. ama onla da takas etmem. zira toparladığında ki toparlayacak nasıl dominant olduğunu biliyoruz.

    taraftar fazla ayran gönüllü. başakşehir başkanı da yüz bulmuş şımarmış. bana mehmet topuz zamanı süleyman hurma'sını hatırlatıyor. neyse zaten olacak iş değil. her şey olsa marcao gidip taraftarsız dönem takımında top oynamaz. hükümet değişince ki bu sene içinde erken seçim olabilir, buharlaşacak takım başakşehir. başkanı da galatasaray düşmanı. muhattap olmaya değmez. fenerbahçe'ye peşkeş çeksinler irfan'ı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın