• 1273
    4 harika dizi önerisi ile katkıda bulunduğum kulüp.

    young sheldon: dizi 80lerin amerikasında geçiyor, muhteşem bir nostalji dünyasının içinde. üstün zekalı sheldon cooper'ın 9 yaşındaki halini ve başından geçen garip olayları anlatıyor. filmi ailenizde gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz. dizi tam bir aile komedisi. big bang theory'i izlememiş olsanız bile hiçbir şey farketmeyecektir (şayet ben de izlememiştim). dizi harika espriler ve çok sevimli olaylar içeriyor. moraliniz mi bozuk bu diziyi izleyin ilaç gibi gelecek, keyfinizi yerinize getirecek. o kadar etkili bir dizi. her bölümü ortalama 24 dakika.

    afişi için: https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BZDg3MGNhYjItZGU2Yi00MzU4LWE4NGUtYjA2OTVjNGUyMjE4XkEyXkFqcGdeQXVyNjg4NzAyOTA@/...._V1_.jpg

    attack on titan : anime nedir bilirsiniz değil mi dostlar? bu dizi hayatında hiç * anime izlememişler için. anime izleyenler zaten bu diziyi çoktan izleyip bitirmişlerdir. anime, japon çizgi animasyon dizileridir. bu da iyi örneklerinden biri. distopik bir evrende geçen bu dizide, dünya devler tarafından işgal altında, sınırlı sayıda kalan insanlar çok yüksek duvarlar inşa ederek onların arkasında ülke kurmuşlar, güllük gülistanlık fakat sıkıcı bir hayat sürmekteler. ta ki devler bu duvarları yıkmaya başlayıp insanlara saldırana kadar. diziye alışmak için 4-5 bölüm şans vermenizi öneririm. oldukça vurucu bir dizi. dizi aileyle izlenecek tipte bir dizi değil, vahşet sahneleri içeriyor. film aksiyon-gerilim türünde. her bölümü ortalama 24 dakika.

    afişi için: https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTY5ODk1NzUyMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMjUyNzEyMTE@/...._V1_.jpg

    primal : ilkel çağlarda yaşayan bir insanın, dinazorla arkadaşlığının işlendiği bu çizgi animasyon dizi izleyenler tarafından çokça olumlu eleştiri aldı. dizide konuşma olmadığı için altyazısız rahatça izleyebiliyorsunuz. dizi için +16 diyebilirim. bazı vahşet sahneleri içeriyor. dinazor ve insanın arkadaşlığı görenleri hayrete düşürüyor.* sadece 10 bölümden oluşan bu dizinin bölümleri ortalama 22 dakika. eğer animasyon seviyorsanız bu diziye mutlaka şans vermelisiniz. dizi sizi içine çekecektir.

    afişi için: https://22dakika.org/...2/primal-600x853.jpg

    kidding : 2018 yılında çıkan, yıllarca gözden uzak yaşayan jim carrey'in başrolünde olduğu bu harika drama dizisi ise baş döndürücü. oldukça çarpıcı olan bu dizide televizyonun ünlü ve sevilen ismi jeff'in çok mutlu bir hayatı vardır, patlak veren bazı olumsuz olaylar jeff'in hayatını garip yerlere sürükler.

    dışarıdan çok iyi görünen bir insanın iç hesaplaşmalarını, hayatta başına gelenlerin onu ne hale dönüştürdüğünü açık seçik görebildiğimiz dizinin en iyi yanı ise jim carrey'in olağanüstü oyunculuğu. ölmeden önce herkesin izlemesi gereken bir dizi olduğunu düşünüyorum. dizi aynı zamanda komedi unsurları barındırıyor. ayrıca sistem eleştirisi yapıyor ve toplumsal normları sorguluyor. her yönüyle çok iyinin üstünde bir dizi. en şaşırtıcı kısmı ise her bir bölümün ortalama 30 dakika olması. 10'ar bölümden oluşan 2 sezonu var.

    afişi için: https://pics.filmaffinity.com/...-562352150-large.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın