resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 1914
    bu adamı* 8-11 milyon euro arası satmak kulübe ihanet, 11-15 milyon euro arası satmak ise beceriksizliktir. yatırım yaptık diye aldığınız adamdan ettiğiniz kar 2-3 milyon euro mu ? büyük yatırım gerçekten.* tl bazında ne kadar kazançlı olduğunun da bir manası yok zira bu fikrin dünya piyasasında bir karşılığı yok . konu dışı biraz ama bizim ülkemizin rezil ekonomik durumu bu transferdeki beceriksizliği örtmeye yetmez. sonuçta sen gidip yine euro ile futbolcu transfer edeceksin . şu an ki satış bedeli hele ki alıcı premier lig ise minimum 17-18 milyon euro, pandemi olmadığı bir durumda da 20-25 civarı olmalıdır.
    ayrıca luyindama-marcao ikilisinden önce bu gözler serdar aziz- maicon tandemini izledi. bu adamların* takıma nasıl değer kattığı, savunmamızı nasıl derleyip topladığı ortadayken, ciddiyetsiz, çok topla oynuyor, basit hata yapıyor, gereksiz agresif vb. eleştiriler yaparak yaptıkları işi değersizleştirmek nankörlüktür.
    dipnot: ben bu tarz hataları yapmıyorlar demiyorum ancak olumlu yapılanları görmezden gelip en ufak olumsuzlukta oyuncu değersizleştirmek taraftarımızın huyu olmuş, bunu eleştirmek istedim. yoksa teknik ekibin işi bu zaten kulakları çekilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın