resim
Diego da Silva Costa
Takım:Grêmio
Mevki:Santrfor
Yaş:35
Boy:1.86
Uyruk:İspanya
  • 225
    bu sezon la liga'da 2 defa ilk 11 başlayıp 2 golü olan oyuncu. 2019-20'de bile 14 maç ilk 11 başlayıp 5 gol ile sezonu tamamlamış. bir sezon daha geriye gidiyorum 2018-19 sezonu 14 maç ilk 11 başlayıp 2 gol atmış.

    şakası bile komik değil. bir kere hata yapılır, ikinci kez başka değişkenleri bahane ederek kendini kandırırsın ve saçmalamış olursun belki ama üçüncü kez aynı şeyi yapıp başka sonuç beklemek salaklıktır.

    maliyet: 3 yıldır yaşamakta olduğumuz süreç ve muhasebeci taraftar başlığına sebep veren hesaplar nedeniyle zaten bu işleri epey öğrendik farzediyorum.
    hedefi kalmamış: kadrodaki genç, dinamik ve aç oyuncuların yarattığı ortamı görünce artık bir daha doymuş oyuncunun kaprisleriyle uğraşmak maliyetten bağımsız olarak da saçma. tekrar bir meydan okuma hedefi olmadığı oyna(ma)dığı maç sayısı ve attığı gol sayısından belli.

    sakatlık: falcao'nun bize gelmeden evvelki maç sayıları ortada ve fransa liginden geliyordu, bu arkadaş daha ispanya'da bu kadar sakatlıktan maç kaçırıyorsa buralara en fazla barbekü yapıp, masaj yaptırmaya gelir.

    fb'den tarihi transfer çalımı: tek mantıklı açıklaması ilgileniyor gibi yapıp suyun karşı tarafının son mermilerini de buna harcamasına neden olmak olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın