• 15
    sivasspor'un, 8 kasım 2020 sivasspor galatasaray maçında verilmediğini iddia ettiği penaltıları nedeniyle kaybedeceği maç olacaktır.*
    sivasspor son 4 haftadır mağlup olmuyor. 7 aralık 2020 trabzonspor sivasspor maçında geriye düşmelerine rağmen sahadan 1-1 berabere ayrıldılar. sonraki hafta ise 14 aralık 2020 sivasspor antalyaspor maçında rakipleriyle 0-0 berabere kaldırlar. son 2 maçta ise 21 aralık 2020 konyaspor sivasspor maçında zorlu deplasmanda rakiplerini 1-0 mağlup ettiler. haftaiçi oynanan 24 aralık 2020 sivasspor gençlerbirliği maçında da geçen seneki gibi çok özgüvenli oynayarak rakiplerini adeta sahadan sildiler ve 3-1 kazandılar.
    beşiktaş ise son 6 haftada 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. bu süreçte oynadıkları tüm maçlarda rakiplere bol bol pozisyon verdiler ancak hücum hattındaki oyuncuların performansının iyi olması ve duran topları etkili kullanmaları sonucu öne geçtikten sonra rahat maçlar çıkardılar. bu akşam vincent aboubakar ve josef sahada olmayacak. larin'in de gözünde şişlik olduğu için sahada olmayacağı söyleniyor. bu tip maçlarda genelde atiba'nın tabela yaptığını hatırlıyorum. bir şekilde takım üzerinde pozitif etki yaratıyor. süratli nkodou, teknik ghezzal ve diri mensah ona eşlik edebilirse, savunmada da vida'nın önderliğinde rosier ve rıdvan etkili oynarsa beşiktaş için 1-0'ı bulduktan sonra çok zor bir maç olmayacaktır. ancaaaaaaak; ilk gol sivasspor cephesinden gelirse tadından yenmeyecek bir maç izleyeceğiz diye düşünüyorum.
    beşiktaş için istikrarsız başladığı sezonda 2. sıraya yükselme maçı olacak. sivasspor ise alacağı galibiyetle kendisini ilk 10 içine atmaya çalışacak. bakalım sonuç ne olacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın