resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 744
    süper lige kadar yükselmiş her türk futbolcunun kademe atlamak, kendini geliştirmek, kendini göstermek için önüne bazı fırsatlar çıkar. bu fırsatları kimileri değerlendirir kimileri değerlendiremez.

    mesela burak yılmaz. şenol güneş fırsatıyla karşılaştı. ve değerlendirdi. yürüdü gitti oradan sonra. genç değildi ama geç de olsa fırsatı değerlendirdi. ve gelişimine inanılmaz şekilde devam etti.

    oğuzhan özyakup. şenol güneş ve çok iyi kadro fırsatlarıyla karşılaştı. ikisini de değerlendirdi ama gelişimine devam etmedi. bir zamanlar yıldız denen futbolcu yok oldu gitti.

    alper potuk. hiç bir fırsatı değerlendirmedi yok oldu gitti. örnekler çoğalır gider.

    fatih terim de çok büyük bir fırsattır. bunu yiğit gökoğlan, sercan yıldırım gibi değerlendirmeyen bir çok isim olduğu gibi türk futbolunda isimlerini saymakla bitiremeyeceğimiz 96-2020 yılları arasında değerlendirmiş, hatta sadece milli takımda çalışmakla bile bu fırsatı değerlendirmiş, hocadan kendisine bir sürü şey katan çok türk futbolcu olmuştur.

    şimdi ise oğulcan'ın önünde bir çok fırsat var. fatih terim, hareketli oynamanın kıymetli olduğu galatasaray futbol takımı, süper lig'in düşmüş kalitesi. daha ekleyebiliriz. oğulcan seçecek, ya bu fırsatları pas geçecek, ya 1-2 sezon değerlendirip adından söz ettirip daha sonra kaybolacak. ya da her maç hatta her gün üstüne koyarak türk futbolunun 10 yılı boyunca isminden söz ettiren bir futbolcu olacak.

    dönsün baksın, türk futbolunda iz bırakmış herkes çok mu yetenekli, herkes inanılmaz futbolcu mu? değil. sadece çalışacak, kendine iyi bakacak, bu azimini hiç kaybetmeyecek. başka yapması gereken çok bir şey yok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın