resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 11312
    kendisine 10milyon euro bonservis, yillik da 4 milyon euro maas veriyoruz. toplam maliyeti kabaca 26 milyon euro. yaklasik 250milyon tl para gömmüşüz. bu adam bu verdigimiz paranin 5te biri kadar efektif top oynadi mi tartisilir. musleraya, marcaoya, hatta donka guvenip uc asagi bes yukari performansini tahmin ederek yola cikabilirsiniz ama bu adama guvenip bakkala gidilmez. her mac bu sefer ne gibi bi sacmalik yapacak diye beklemekten, bu mac paslarini atabilecek mi diye umutla izlemekten biktik tukendik. taraftarla arasinda bir kisim hayrani disinda bağ da kalmadi. suan 1.5 milyon eurodan sozlesme imzalayalim dusuncesi "yanlis bir yoldayiz ama o kadar da yuruduk geri donulmez" mantigidir. kendisinden para kazanacagimiz umidi ancak iyi niyetli bir hayaldir. bu adama artik daha fazla para gommeye gerek yok. acilen elden cikarmamiz lazim.

    galatasaray formasiyla bu kadar yetersiz bir hucum lideri izlemedim kendisinden once. ve artik bizde alerji olusturmaya basladi. adini duyunca da, yuzunu gorunce de, sacma sapan bir pasini izleyince de irrite oluyorum midem bulaniyor kendimi kotu hissediyorum.

    o yuzden artik bu kadar pas hatasi yapan, gunumuz futbolunda en fazla kasimpasada oynayacak kalitede birinin galatasaray formasi altinda olmasini kaldiramiyorum. bir an once kendisinden kurtulmamiz umidiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın