resim
Taylan Antalyalı
Takım:Samsunspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1670
    ne olur değişme lan taylan.
    gerekirse daha fazla geliştirme kendini. bazıları şut atsın, first touch özelliğini geliştirsin, şunu bunu yapsın diyor ama ben bunu da demiyorum. biz seni ilk geldiğindeki efendi tavrınla, oynadığın her maçta ortaya koyduğun isteğinle, kerem aktürkoğlu’nun ilk golüne sevinmenle sevdik. hep böyle içimizden biri gibi kal.
    en son selçuk inan için böyle hissetmiştim. benim için özel olan 2011-2012 sezonunda daha fazla paraya rağmen bizi seçmesi, o sezon elmander, melo gibi çok özel performanslar olsa da selçuk’u en sevdiğim futbolcu yapmama neden olmuştu. hatta 2012-2013 sezonunda kaka gündeme geldiğinde istemiştim de sneijder’in gelmesini sırf oyunu selçuk’a benzediği için istememiştim. zaman geçti selçuk hep kötüye gitti, formayı çıkarması falan da değil de kötüye gitmesi ve bunu kabul etmemesi koydu bana. en çok sivasspor’a attığı gole sevindim mesela. kariyer golünü izlanda’ya attı bence ama o gole o kadar da sevinemedim.
    arda’yı sevdim, en kritik zamanda gitti, ona da kızmadım ama sonra hepten saçmaladı. semih kaya’yı sevdim ama onun kendini geliştirmesi gerekiyordu, geliştiremedi, yabancı sınırı bir olmalı gibi abuk subuk şeyler söyledi. ne dediğinden bağımsız sahada duruşundan bile hissediyordum, değişmişti. ilk çıktığındaki yaşına göre olgun, bizden biri değildi artık.
    yaşça senden büyüğüm ama sıradan biri olarak neler yaşadığını tahayyül edemediğimden sana tavsiye vermeyi haddime görmüyorum. avrupa’ya gitsen gurur duyarım ama gitmeni de istemem. ben istiyorum ki 2020-2021 sezonunda oynadığın gibi devam et, kaptan ol başka da takımda forma giyme, burada emekli ol.
    ne olursa olsun, sen bari, ne olur değişme lan taylan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın