resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 19058
    asıl olay bundan sonra başlıyor. muhtemelen korona virüse yakalanmasa formu daha da yüksek olacaktı. tam form tuttu derken korona virüse yakalandı. döndükten sonra da tekrardan forma girmeye başladı.

    futbol hayatı bitme noktasına gelmişken zamanında yanlış yaptığı fatih terim tekrardan elini tuttuğu için çok şanslı. tekrardan galatasaray forması giyebildiği için çok şanslı. bundan sonra artık bugünkü formunun altına düşemez. en kötü böyle oynamaya devam etmek zorunda. zira büyük oyuncuların üzerinde büyük yükler olur. kendisi de bu yükü kaldırabilecek seviyede. takıma yaptığı abilik çok yapıcı. herkes takım içinde huzursuzluk yaratır diye korkuyorken o özellikle genç oyuncuların tecrübeli abisi oldu. zira özellikle özel hayatında öyle hatalar yaptı ki; hatanın ne olduğunu en iyi kendisi biliyor.

    böyle devam et koca kafa. biz de seni sipsi diye eskisi gibi çok sevmeye devam edelim. galatasaray formasına iki elinle, tüm gücünle sarıl. bu büyük taraftar her şeye rağmen seni destekledi ve desteklemeye devam ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın