resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 774
    an itibariyle ilk 11'de gayet iyi hizmet eden oyuncumuz (bkz: 26 aralık 2020 trabzonspor galatasaray maçı) ancak genel görüşlerim çok olumlu değil.

    bu başlığa daha önce yazmış mıyım diye baktım, taa 2018'lerde yazmışım (bkz: #2569994). bizde de bayağıdır oynuyor; görüşlerimi çok değiştiremedi maalesef. tam akıp giden bir kanat oyuncusu hüviyetinde değil. hızlı top sürme yetisi pek yok. pas kabiliyeti konusunda da çok iyi görmedim kendisini. burada düşündüğüm seviye hızıyla maçta fark yaratması ya da pas özelliğiyle fark yaratması. ikisinde de vasat / vasat üstü diyebiliriz. kötü kesinlikle demiyorum, hemen linç etmeyin * bu yetilerinin hepsi ortalamaa / ortalama üstü.

    bu bağlamda normal şartlarda ilk 11 olmasını önermem. bana göre galatasaray hücum oyuncusu maçta fark yaratabilecek seviyede olmalı. kimisi hızıyla, kimisi oyun aklıyla vs. yapar, benim için fark etmez; hangisi olursa. ancak mali durum, yabancı sınırının gelecek olması, onun yerine monte edilecek ve bizim almaya gücümüzün yeteceği bir türk oyuncu olmaması nedeniyle ilk 11 oynamasını normal karşılarım. çok kötü bir oyuncu da değil sonuçta. dediğim gibi ortalama / ortalama üstü bir oyuncu. ilk 11 olsun olmasın kadroda olmasını da isterim açıkçası. yedek olacaksa bile joker gibi yedek olur. orta saha / kanat vs. oynar her şekilde. defansa yardımı, mücadelesi vs. de fena değil. bek bile oynar zorlasak.

    klasik yorumum; vezir de rezil de edilmemesi gereken; kadroda kesinlikle olması gerektiğini düşündüğüm oyuncumuz.

    şu adamın yapamayıp da younes belhanda'nın yapabildiği hiçbir şey yok bence örneğin ama belhanda yılda 4 mn euro kazanıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın