• 96
    13. hafta karagümrük maçında karagümrük takımı taytlan ile orta saha ön bölüm oyuncularının bağlantısını presle koparmış, bu sayede üretkenliğimizi sınırlamıştı.
    14. haftada oynadığımız göztepe maçındaysa hoca 2 oyuncu değişimi yaparak tempo ve presle oynayan oyuncular yerine daha teknik ayaklar tercih etmiş ve bu sayede 15. dakikada maçı koparacak skoru bulmuştu. * bu maçta arda - feghouli - emre kılınç üçlüsünün sürekli alan değiştirerek oynaması gözüme çarpmıştı.

    bu akşam bu iki oyunun karışımı gibi bir takım izleyeceğiz gibi. arda ve belhanda %100 oynarlar. diagne kadroda yok. ileri uçta oğulcan mı oynar? falcao hazır mı? yoksa 2019-20 sezonunun son döneminde false 9 olarak takıma oldukça iyi katkı veren emre akbaba mı olur?

    sosyal medya oğulcan demiş. fatih hoca da bizim gibi düşünüp oğulcanla başlayacaktır. lakin hocanın oyunu santrforla başlatma düşüncesi varsa o zaman emre'yi de düşünebilir.

    stoperde luyindama geçirdiği sakatlıktan hala %100 kurtulamamış. donk ise tam tersine formda. marcao'nun bu maçta dönecek olması belki de en çok sevindiğim durum oldu.
    sarrachi'nin de bir tık topalrmaış olmasını umut ediyorum.

    hocanın bu akşamki 11'i muhtemelen şu olur;

    okan
    omar - donk - marcao - sarrachi
    taylan
    feghouli - belhanda - emre k. -arda
    oğulcan
App Store'dan indirin Google Play'den alın