• 85
    dört gözle bitmesini beklediğimiz 2020 senesinin bizim adımıza son maçı. fatih terim cezasından dolayı kulübedeki yerini alamayacak maalesef. eksikliğini umarım hissetmeyiz.

    tranzonspor çok fazla gol pozisyonu üretmeyen/üretemeyen bir takım. savunmaya destek konusunda taylan’ı yalnız bırakmadığımız takdirde trabzonspor’a fazlaca şans vereceğimizi sanmıyorum.

    rakibin en önemli silahlarından birisi belki de en önemlisi nwakaeme. geçen sezonki formundan uzak olsa da adam geçme özelliği ile çok önemli bir silah. sağ bekte omar, sağ stoperde ise luyindama ile başlarsak nwakaeme’yi daha rahat sindirebileceğimizi düşünüyorum.

    bizim için problemli noktalardan birisi de forvet. diagne’nin son durumundan dolayı kadroda olmayışı ve falcao’nun uzun süredir maç yapmayışı bizim için dezantaj. falcao yerine oğulcan ile başlamamız gerektiğini düşünüyorum. oğulcan bize hareketlilik katacaktır. fiziki olarak iyi durumda ve oynadığı maçlarda hava hakimiyetinin iyi olduğunu gördük. oğulcan’ın oynaması bize direnç katacağı gibi duran top savunmamızda da faydalı olacaktır. duran toplar trabzonspor’un son zamanlarda en önemli gol umutlarından birisi ve akan oyunda çok fazla pozisyon üretemeyen bir görüntü çiziyorlar.

    trabzonspor’un topu bize bırakarak oynayacağını düşünüyorum. az gol yiyen bir takım olabilirler ama az pozisyon veren bir takım değiller. bütün bunları düşündüğümüzde ilk yarıda gol bulmak bizim adımıza işleri oldukça kolaylaştıracaktır. umarım öyle de olur.

    özellikle de fatih terim hocamıza yapılan haksızlık ve baskılara verebileceğimiz en net tepkilerden birisi trabzon’dan galibiyetle dönmek olacaktır.

    başarılar galatasaray, vurduğumuz gol olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın