• 71
    nerden baksan 0-0 maçı.

    trabzonspor'a bakıyorum, abdullah avcı ile tamamen savunma takımı oldular. adam akıllı hücum edemiyorlar. en olumlu yanları kalelerini gole kapatmak ve iyi duran top kullanmak. abdullah avcı ile ligde çıktıkları 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlikleri var. ligde henüz mağlubiyetleri yok. 6 maçta 6 gol atabildiler. yedikleri gol sayısı ise sadece 2. trabzonspor'la ilgili son olarak şunu ekleyeyim. abdullah avcı, geldiğinden beri ilk defa büyük bir maça çıkacak. ve öncelikli düşüncesi yenilmemek olacaktır.

    galatasaray'a bakıyorum, ligde iyi kapanan takımlara karşı hep zorlandık, bi türlü açamadık. burada da alternatif bir oyunumuz olmadığı yönündeki eleştiriler geldi haklı olarak. aksine, oynamak isteyen takımlara karşı da rahat kazandık. bu maçta da gol noktasında rakibi açmakta zorlanacağımızı düşünüyorum.

    iki takımla ilgili bu verileri göz önüne alınca 0-0 çok olası geliyor bana. ha erken bir kırmızı olur, maç başka yere gider orası ayrı ama normal şartlar altında kısır bir maç izleyeceğimiz bi gerçek.

    umarım iyi bir oyunla kazanırız ve avcı'ya ligdeki ilk mağlubiyetini tattırırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın