• 207
    ilk yarının özeti: ilk 15 dakikası muazzam bir galatasaray üstünlüğü, ardından emre kılınç'ın hatasıyla gelen sürpriz göztepe golü ve 15 dakikalık bir göztepe baskısı, daha sonra kontrolü tekrar bizim ele aldığımız bir 15 dakika. fakat bu son 15 dakikada akan oyunda diagne'nin sayılmayan golü dışında pek tehlike yaratamadık.

    son 4 haftadır oynadığımız oyuna göre değişik olan ne dersiniz topu geri kazanma süremiz derim. karagümrük maçında da bu oran çok yüksek değildi, zira karagümrük biglia gibi bir yıldızla baskımızı çok rahat kırmıştı. enerjimizin büyük kısmını ilk 15 dakikada tükettik gibime geliyor. arda ve feghouli gibi oyuncular tam bir iki ucu boklu değnek durumu yaşatıyor. bu oyuncular yoksa hücumda üretken olamıyorsunuz, varsa pres yapamıyor, top kazanamıyorsunuz. oyuna müthiş akıl katıyorlar, orası kesin ama savunmada da eksik oynatıyorlar. hele arda ilk 15 dakikadan sonra hücumda da topu durdurmaya başladı.

    ben ikinci yarıya her türlü sekidika veya oğulcan gibi enerjik bir oyuncuyla başlardım, ama fatih hoca 60'ıncı dakikaları bekleyecektir değişiklik için. allah vere de o dakikaya kadar şanssız bir gol daha yemeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın