resim
Ahmet Cakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1364
    ahmet çakar, abdulkerim durmaz ve beyaz tv sahipleri gökçek ailesi bence zavallı durumdalar. türkiye’de devran dönüyor ve dönecek. yaptıkları bütün programlar kayıt altında ve tamamının hesabı yargıda sorulacak. değer mi? tabi ki değmez ama dediğim gibi zavallılar üç kuruşluk reyting uğruna bütün bu iğrençliklere göz yumuyorlar hatta destekliyorlar.

    bu tv ekranından fatih terim’e ve galatasaray’a yapılmayan hakaret ve aşağılama kalmadı. hiçbirinde de yargı harekete geçmedi/geçemedi.

    en son hande sümertaş’a köpek balıkları gibi saldırdılar. buna da ses çıkarmadı kanal sahipleri. bunları yaptırarak ellerine hiçbir şey geçmediği gibi türkiye’nin yarısının da nefretini kazandılar. bu kadarı akla zarar.

    izlesen de izlemesen de bu yayınlar bir şekilde önünüze çıkıyor. buradan bir kez daha beyaz tv sahiplerine sesleniyorum. iki reyting alacağız diye, galatasaray camiasına ve fatih terim’e ve en son da hande sümertaş’a yaptırdığınız hakaret ve saldırılardan vazgeçin. gönderin ahmet çakar ve abdulkerim durmaz sıyrıklarını. yarın bunların yaptığı hakaretlerin tamamı sizden sorulur. yazık günah...
App Store'dan indirin Google Play'den alın