• 22
    cüneyt şen'in moderatörlüğünde güven taner, kemal belgin ve levent tüzemen'in süper lig'i, türk takımlarını, spor gündemini yorumladığı aspor programı. son 2 aydır her salı akşamı saat 19:30'da canlı yayınlanıyor.

    --- alıntı ---
    bakırköy ata spor kulübü, sporda 2020’nin en iyilerini belirledi.
    -en iyi spor programi: 90 a
    --- alıntı ---

    2020 yılında yaptığı programlarla ödüllere de layık görülen bu program; an itibariyle türk sporu, türk kulüpleri, futbolcular, teknik direktörler, hakemler hakkında en akla ve mantığa yatkın yorumların yapıldığı programdır. tabii ki bu benim şahsi gözlemim. ayrıca programda yorumcuların yaşlı ve tecrübeli olmalarından ötürü bir nostalji havası var, birden 1986 dünya kupası federal almanya-arjantin maçından örneklerle programı renklendirebiliyorlar.

    programda, özellikle kemal belgin ve levent tüzemen'in yaptığı yorumlar ve verdikleri bilgiler fark yaratıyor. özellikle bahsettiğim bu ikili, yaptıkları tarafsız yorumlarla izleyenleri şaşırtıyor. bu gibi güzel programların daha fazla olmasını dilerim.

    bonus: merak edenler için denizlispor - fenerbahçe maçının* da konuşulduğu 8 aralık 2020 tarihli 90'a programı aşağıdadır.
    https://www.youtube.com/watch?v=jjgbidKMQEg

    düzeltme: sanırım 22 aralık'ta lig maçı olduğu için programı pazartesi 19:30'a çekmişler. bu akşam* program 19:30'da aspor'da yayınlacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın